70 mm vgradne globine

največja debelina stekla 46 mm

toplotni separator debeline 35 mm

3 vrste premičnih stebrov

standardni, sredinski ali vdolbini ročaj

barvanje v poljubno barvo RAL

1.0

Uw za okno 1000 x 2200 mm
z Ug = 0,6 zasteklitvijo (HI+ varianta)

2

tesnila

3

komore

Aluminijasta okna COR 70 HO izstopajo po svojih izjemno elegantnih in robustnih profilih, ki dajejo izjemno razmerje med velikostjo zasteklitve in velikostjo okna. Steklo, ki obsega do 85 % okenske površine, omogoča obilico naravne svetlobe, ki preplavi notranjost.

COR 70 HO ima skrita krila, zaradi česar se okna, gledana od zunaj, praktično ne razlikujejo od fiksne zasteklitve. To ustvari impresivno in brezšivno fasado za sodobno stavbo.

Dizajn COR 70 HO ga razlikuje od mnogih drugih možnosti. Njegova krila ponujajo osrednji ali ob strani ugreznjen ročaj, ki je s sprednje strani skoraj neviden, če se ne zavedate njegove lokacije. Poleg tega so na voljo skriti tečaji, z ojačanim okovjem pa se lahko impresivno okensko krilo raztegne do višine največ 3,5 metra.

Objava ne predstavlja komercialne ponudbe. Predstavljeni grafični materiali so zgolj ilustrativne narave, dejanske barve in teksture izdelkov pa se lahko razlikujejo od prikazanih v oglasnih materialih. Predstavljene grafike, vključno s predstavitvijo barv, ne morejo biti podlaga za reklamacijo. Ometi prikazujejo izbrane komplete profilov in zasteklitev