gradbena globina: 70 mm

največja debelina zasteklitve: 44 mm

Top Hung – okno z nagibom navzven

Side Hung – okno z nagibom navzven

okovje za škarje

lakiramo v celotni barvni paleti RAL K7 in po naročilu tudi v drugih barvah (uporabite prašno kodo)

1.6

Uw za Ug = 1
(ultimativni distančnik)*

2

tesnila

3

komore

Cortizo Casement je aluminijast okenski sistem, ki se odpira navzven. Je cenovno ugoden razvoj španske serije izdelkov Cortizo, cenjen zaradi sodobnega dizajna, vzdržljivosti in priročnega delovanja. Okna so na voljo s škarjastim okovjem v krilni (Side Hung) in nagibni (Top Hung) varianti.

Standardno krilo Slim ponuja ozke, estetsko privlačne profile, varianta Slim EXT pa je zastekljena z zunanje strani. HD (Heavy Duty – široka) krila so njihova večja različica, ki omogoča izdelavo višjih in širših oken. Njihova velikost pozitivno vpliva na količino svetlobe, ki doseže notranjost, estetiko profilov in možnosti oblikovanja. Maksimalne dimenzije HD okna so kar 1800 x 1800 mm pri teži krila 100 kg. Na voljo je tudi jeklena različica, ki ustreza industrijskemu slogu.

Postopek eloksiranja zagotavlja profilom krilnih oken Cortizo njihovo trdnost in sodoben videz. Na voljo so v vseh RAL barvah. Na notranji in zunanji strani okna je možen nanos dveh različnih barv.

*Zgornja vrednost Uw je podana za referenčno okno dimenzij 900 x 1200 mm, v najboljši toplotni varianti.

Objava ne predstavlja komercialne ponudbe. Predstavljeni grafični materiali so zgolj ilustrativne narave, dejanske barve in teksture izdelkov pa se lahko razlikujejo od prikazanih v oglasnih materialih. Predstavljene grafike, vključno s predstavitvijo barv, ne morejo biti podlaga za reklamacijo. Ometi prikazujejo izbrane komplete profilov in zasteklitev