profil z gradbeno globino 120 mm

zasteklitev z enotami do 52 mm (standardna enota 24 mm)

dva protivlomna zapaha na krilo

standardno zaprto jeklo v okvirju

razpoložljive barve jeder: krem ​​v masi, bela, antracit

0.76

Uw za Ug = 0.5
(končni okvir)*

2

Tesnila

5

Komor

Barvna lestvica

IDEAL je priljubljen sistem toplega okenskega pohištva. Milijoni domov po vsem svetu uporabljajo različne nastavitve, ki temeljijo na tej rešitvi. Uporabniki ga cenijo zaradi odlične toplotne in zvočne izolacije ter izjemnega razmerja med ceno in kakovostjo.

Različica IDEAL 7000 NL je bila zasnovana za nizozemski trg. Njegove profile lahko varimo pod kotom 45° z estetsko tehniko V-super in V-perfect ali pod kotom 90° s tehnologijo HFL. Zaradi tega načina varjenja so okna videti kot lesene konstrukcije.

Stranke lahko naročijo okna v enobarvnih ali lesenih furnirjih. Furnirje je mogoče uporabiti na notranji in zunanji strani okna. Zahvaljujoč dejstvu, da jih je mogoče izbrati neodvisno, se bodo okna IDEAL 7000 NL zlahka ujemala z vsako fasado in notranjostjo.

* Zgornja vrednost Uw je podana za referenčno okno dimenzij 1230 x 1480 mm.

Objava ne predstavlja komercialne ponudbe. Predstavljeni grafični materiali so zgolj ilustrativne narave, dejanske barve in teksture izdelkov pa se lahko razlikujejo od prikazanih v oglasnih materialih. Predstavljene grafike, vključno s predstavitvijo barv, ne morejo biti podlaga za reklamacijo. Ometi prikazujejo izbrane komplete profilov in zasteklitev