gradbena globina: 97 mm

globina preklopa okvirja in krila: 107 mm

zasteklitev s stekli do 88 mm (78 mm fiksno krilo)

topli sistem s termično ločitvijo

največja teža krila: 200 kg

0.72

Uw za Ug = 0.5
(ultimativni distančnik)*

3

tesnila

3

komore

Okensko-vratni sistem MasterLine 10 odlikuje odlična vzdržljivost in odpornost na mehanske in vremenske dejavnike, zaradi prisotnosti toplotne prekinitve pa je priporočljiv za uporabo v energetsko varčnih in pasivnih objektih. Zrakotesnost sistema MasterLine 10 je zagotovljena z uporabo sredinskih tesnil, ki izboljšajo tesnjenje krila na okvir.

Zasnovan je z upoštevanjem sodobnih trendov, tudi tistih, ki šele prihajajo. Njegovi vitki profili v kombinaciji z velikimi zasteklitvami delujejo elegantno in v notranjost prepuščajo veliko naravne svetlobe. Enostavne geometrijske oblike pa so vsestranske in jih je enostavno vključiti v kateri koli arhitekturni slog.

*Zgornja vrednost Uw je podana za referenčno okno dimenzij 1230 x 1480 mm, v najboljši toplotni varianti.

Objava ne predstavlja komercialne ponudbe. Predstavljeni grafični materiali so zgolj ilustrativne narave, dejanske barve in teksture izdelkov pa se lahko razlikujejo od prikazanih v oglasnih materialih. Predstavljene grafike, vključno s predstavitvijo barv, ne morejo biti podlaga za reklamacijo. Ometi prikazujejo izbrane komplete profilov in zasteklitev