gradbena globina: 70 mm

Top Hung – navzven odpirajoče se nagibno okno

Side Hung – krilo, ki se odpira navzven

na voljo škarjasti in valjčni priključki

zastekljena od znotraj

0.91

Uw za Ug = 0.5
(ultimativni distančnik)*

3

tesnila

3

komore

Aluprof MB-79N Casement je najnovejši aluminijasti okenski sistem podjetja Aluprof. Predstavlja vrhunec cenovno dostopnih in visoko zmogljivih rešitev.

Okna so prilagojena strožjim zahtevam glede toplotne izolacije Evropske direktive 2010/31/EU, ki je v veljavi od leta 2021, zaradi česar so uporabna tudi v pasivnih objektih. Njihova odlična kinetika omogoča izdelavo zelo ozkih odpiralnih oken, zaradi česar so skupaj z originalno zasnovo optimalna izbira za številne investicije.

Sistem je na voljo v dveh različicah: Top Hung z navzven odpirajočimi krilnimi okni in Side Hung, tj. navzven odpirajoča krilna okna. Nail Fin, okvir, ki je na voljo v sistemu, se ujema z arhitekturnimi rešitvami, priljubljenimi na ameriškem trgu. Je odgovor na njegove potrebe.

*Za okno, ki ga je mogoče odpreti v optimalni konfiguraciji.

Objava ne predstavlja komercialne ponudbe. Predstavljeni grafični materiali so zgolj ilustrativne narave, dejanske barve in teksture izdelkov pa se lahko razlikujejo od prikazanih v oglasnih materialih. Predstavljene grafike, vključno s predstavitvijo barv, ne morejo biti podlaga za reklamacijo. Ometi prikazujejo izbrane komplete profilov in zasteklitev