gradbena globina: 77 mm

širina zasteklitve: 17,5 do 70 mm

največja višina krila: 3000 mm

največja širina krila: 1700 mm

možnost uporabe FIX zasteklitve z zunanje strani

možnost uporabe panelnega krila širine 220 mm

lakiramo v celotni barvni paleti RAL K7 in po naročilu tudi v drugih barvah (uporabite prašno kodo)

0.77

Uw za Ug = 0.5
(ultimativni distančnik)*

2

tesnila

3

komore

MB-86N je posodobljena različica priljubljenega aluminijastega okensko-vratnega sistema MB-86. Izboljšani sta statična trdnost in toplotna izolativnost konstrukcije.

Sistem je na voljo v standardni različici MB-86N ST in MB-86N SI, zasnovani tako, da maksimirajo ohranjanje toplote.

Osvežena različica oken vključuje nove toplotne ločilnike, ki omogočajo uporabo tesnila v predelu toplotne izolacije, njegova izboljšana kinematika pa omogoča izdelavo večjih oken.

Skupaj z novimi rešitvami prihaja več možnosti prilagajanja za MB-86N. Med njimi so možnost uporabe dvostranskega ročaja na okenskih krilih, izbira zasteklitve FIX z zunanje strani ali izbira okvirja Nail Fin za ameriški trg.

Stranke imajo možnost izbrati panelno krilo širine 220 mm, ki je kot estetski dodatek k oknom. V celoti je izdelan iz enega samega profila in omogoča prezračevanje prostorov brez odpiranja velikih okenskih kril.

*Zgornja vrednost Uw je podana za referenčno okno dimenzij 1230 x 1480 mm, v najboljši toplotni varianti.

Objava ne predstavlja komercialne ponudbe. Predstavljeni grafični materiali so zgolj ilustrativne narave, dejanske barve in teksture izdelkov pa se lahko razlikujejo od prikazanih v oglasnih materialih. Predstavljene grafike, vključno s predstavitvijo barv, ne morejo biti podlaga za reklamacijo. Ometi prikazujejo izbrane komplete profilov in zasteklitev