Okvirji za stekla, ki bodo izpostavljena velikim razlikam v atmosferskem tlaku, npr. kot posledica zračnega prevoza ali naprav v gorah.

Komponenta SWISSPACER AIR omogoča izravnavo tlaka v komorah izolacijskega stekla, kar je potrebno pri transportu, pri katerem pride do znatne višinske razlike ali pri vgradnji oken na visoki višini glede na mesto proizvodnje.

Sprememba prostornine plinov, ki polnijo medsteklene komore v steklenih paketih, ki nastanejo kot posledica sprememb atmosferskega tlaka in temperature, lahko povzročijo deformacijo ali celo pokanje stekel. Komponenta SWISSPACER AIR izenačuje pritisk, ki je potreben pri transportu oken s helikopterji ali žičnicami ter tudi pri uporabi vozil na mestih, kjer so velike višinske razlike.

Objava ne predstavlja komercialne ponudbe. Predstavljeni grafični materiali so zgolj ilustrativne narave, dejanske barve in teksture izdelkov pa se lahko razlikujejo od prikazanih v oglasnih materialih. Predstavljene grafike, vključno s predstavitvijo barv, ne morejo biti podlaga za reklamacijo. Ometi prikazujejo izbrane komplete profilov in zasteklitev