vgradna globina 70 mm

zasteklitev s paketi do 42 mm

zgoraj in stransko viseča okna

pocinkani jekleni profili

toplotna ločitev iz nerjavečega jekla

prašno lakiranje v poljubni barvi iz RAL palete

1.03

Uw za Ug = 0.5
(končni okvir)*

2

Tesnila

3

Komore

Unico XS Casement je sistem jeklenih oken, ki se odpirajo nagibno in zasučno navzven. V zgoraj obešeni izvedbi je možna fina nastavitev položaja krila.

Okna so iz pocinkanega jekla. Zvarjeni spoji so brušeni in polirani, kar povečuje njihovo estetsko vrednost. Sistem uporablja skrite armature, ki ne motijo ​​njihovega videza. Profile lahko prašno barvamo v poljubni barvi iz RAL palete.

Toplotni parametri Unico XS Casement so posledica dvokomornih profilov s toplotno ločitvijo iz nerjavečega jekla, ki dodatno stabilizira konstrukcijo. Tesnost oken je zagotovljena z uporabo na staranje odpornih dvokomponentnih tesnil iz sintetične gume EDPM.

*Zgornja vrednost Uw je podana za referenčno okno dimenzij 900 x 1300 mm

Objava ne predstavlja komercialne ponudbe. Predstavljeni grafični materiali so zgolj ilustrativne narave, dejanske barve in teksture izdelkov pa se lahko razlikujejo od prikazanih v oglasnih materialih. Predstavljene grafike, vključno s predstavitvijo barv, ne morejo biti podlaga za reklamacijo. Ometi prikazujejo izbrane komplete profilov in zasteklitev